000 00801nam a2200289Ia 4500
005 20250425162048.0
008 250425s9999 xx 000 0 und d
020 _a0120561506
041 _aeng
082 _a664.07
100 _aAMERINE, MAYNARD A.
245 0 _aPRINCIPLES OF SENSORY EVALUATION OF FOOD
250 _aS.E.
260 _aEstados Unidos
_bACADEMIA PRESS
_c1965
260 _aORLANDO
300 _a602
500 _aFood science and technology. CONSULTAR inv.25260 EN BIBTEC
650 _aANALISIS DE ALIMENTOS
650 _aCONTROL DE CALIDAD
650 _aEVALUACION SENSORIAL
650 _aINDUSTRIA ALIMENTARIA
650 _aPROPIEDADES ALIMENTARIAS
700 _aPANGBORN, ROSE MARIE
700 _aROESSLER, EDWARD B.
942 _c01
010 _a45340
999 _c221601
_d221601